pagáčky
Podívejte se na aktuální počasí Pag a dlouhodobou předpověď počasí Pag. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Chorvatsku.
Aktuální počasí Pag, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Pag září, říjen, online webkamery Pag
Bramborové pagáčky mají ve střední Evropě dlouhou tradici. Zároveň jsou mnohostranně využitelné a pochutnáte si na nich za všech okolností.
Upečte si křehké škvarkové pagáčky podle tradičního receptu. Skvělá volba pro oslavy nebo chutnou svačinu. Snadná příprava a bohatá chuť!
Apetitonline.cz - váš oblíbený web s recepty, které opravdu fungují! Jsou totiž důkladně otestované a prověřené redakcí časopisu Apetit a čtenáři. Apetit, napsáno s chutí.
Doma ve své kuchyni si můžete velmi snadno připadat jak na moravské veselici. Stačí, když si upečete škvarkové pagáčky podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Ten prozradí, jak správně připravit kynuté těsto se škvarky i jak pagáče hezky...
Voňavé pagáčky z křehkého těsta, lístkující mletými škvarky, lehounké "dvojhubky" třeba k posezení u vína nebo piva. Snadné proto, že se těsto nepřekládá, ale sroluje - to nahradí několikeré překládání těm, kdo si na něj zatím třeba...
Pagáče jsou tradiční slovenské slané pečivo se škvarky, které se skvěle hodí k pivu, vínu i jako rychlá svačina. Vyzkoušejte tento osvědčený recept a připravte si nadýchané křehké pagáče podle slovenského mistra kuchyně!
Škvarkové Pagáčky z kynutého těsta, mašlované vejcem a smetanou, sypané uzenými solenými mandličkami a uzenou solí. Fenomenální spojení chutí s křehkostí pečiva, přesně pro chvíli, kdy už máte sladkého dost.
Ať už si škvaříte sádlo doma, nebo si škvarky kupujete v oblíbeném řeznictví, dobrých škvarků není nikdy dost. A pagáčků obzvlášť ne! Až je vyzkoušíte, pochopíte, proč máte příště napéct rovnou dvě várky.
Pagáčky - recept: Do hladké mouky najemno nastrouháme vařené brambory, osolíme, můžeme dát i trochu drceného kmínu a kvásek z kostky kvasnit a 1/4 l mléka a olej. Těsto