Nacházíte se zde: Katalog dovolená > Itálie > Parma > parmazán

Evropa

Afrika

Asie

Severní Amerika

Jižní Amerika

Austrálie a Oceánie

parmazán

Počasí Parma, Itálie
Aktuální počasí Parma Itálie, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Parma září, říjen, online webkamery Parma
Počasí Parma, Itálie
Podívejte se na aktuální počasí Parma a dlouhodobou předpověď počasí Parma. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Itálii.
Odhalte tajemství parmezánu - TopRecepty.cz
Říkáme mu parmezán i parmazán, správný název této italské sýrové speciality ovšem zní Parmigiano Reggiano. Parmezán je opravdu velmi tvrdý sýr, který se dělá z čerstvého čistého nepasterovaného kravského mléka.
Parmazán | ReceptyOnLine.cz - kuchařka, recepty a inspirace
Je to ten nejtypičtější italsky sýr. Již v písemnostech starých Římanů, před více než 2000 lety, nacházíme zmínky o sýru vynikající chuti a neuvěřitelně dlouhé trvanlivosti, vyráběném v oblasti okolo Parmy.
Parmazán - dasbestelexikon.de
Změny: Byly přepsány prvky designu. Byly odstraněny odkazy specifické pro Wikipedii (např. "Redlink", "Edit-Links"), mapy a navigační pole.
parmazán - Zbozi.cz
Hledáte parmazán? Na Zboží.cz pro vás máme širokou nabídku výrobků včetně recenzí. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.
Ušlechtilý parmazán - Príma receptář.cz
Už ani v naší kuchyni se nespokojíme s náhražkami nebo levnými napodobeninami. Řekněte "sýr" a uvědomte si, na kolik druhů si dokážete vzpomenout. Bude mezi nimi bezesporu i parmazán (chcete-li parmezán/ parmesan), [...]
Parmezán: složení, výhody a škody, co jíst s parmezánem
Co je parmezán, jak vypadá (fotografie) a čím se liší od běžného sýra. Jaký je přínos parmigiana pro tělo žen a mužů. Chemické složení a obsah kalorií. Jak si vyrobit sýr doma.
Parmazán: Kvalitu a stáří sýra prozradí razítko i jedlá kůrka...
První zmínky o parmezánu pocházejí z poloviny 13. století a severoitalského regionu Emilia-Romagna. Právě tehdy totiž hledali benediktínští mniši způsob, jak uchovat čerstvé mléko po co nejdelší dobu.
parmazán - Heureka.cz
Hledáte parmazán? Heureka.cz vám nabízí širokou nabídku produktů a jejich recenzí. Snadno si u nás také porovnáte cenu a dostupnost u řady prodejců.
Parmezán - Wikipedie
Název parmezán se používá pro sýry ho napodobující.

Podobné dotazy

parma parmazán cena parmazán cena parmazán cena parma obecná parmazán cena parmazán cena parma obecná parma obecná parmazán cena parmazán cena parma obecná parmazán cena parmazán cena parmazán cena parma obecná parma obecná parma obecná parmazán cena parma obecná parma servis parma obecná parma obecná parma zlatá parma obecná parmazán cena parma obecná parma obecná parma zlatá parmazán cena parma obecná parma obecná parma zlatá parmazán cena parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma zlatá parmalat parma obecná parmazánové rizoto parma zlatá parma zlatá parma zlatá parma obecná parma obecná parmazánová polévka parmazánová polévka parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma.cz parmazánové rizoto parma obecná parma obecná parmazán cena parma obecná parma obecná parmazán cena parma zlatá parma obecná parma zlatá parma obecná parma obecná parma obecná parmazán cena parma obecná parma obecná parma zlatá parmazán cena parma obecná parmazán cena parma obecná parma itálie parma 55 parma obecná parma obecna parma obecná parmazán cena parma zlatá parmazanova polevka parma obecná parma obecná parma obecná parma zlatá parma zlatá parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma obecná parma rk parma obecná parma zlata parma obecná parma zlatá

Říkáme mu parmezán i parmazán, správný název této italské sýrové speciality ovšem zní Parmigiano Reggiano. Parmezán je opravdu velmi tvrdý sýr, který se dělá z čerstvého čistého nepasterovaného kravského mléka. Je to ten nejtypičtější italsky sýr. Již v písemnostech starých Římanů, před více než 2000 lety, nacházíme zmínky o sýru vynikající chuti a neuvěřitelně dlouhé trvanlivosti, vyráběném v oblasti okolo Parmy.