ostružinový koláč
Podívejte se na aktuální počasí Os a dlouhodobou předpověď počasí Os. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Norsku.
Aktuální počasí Os, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Os září, říjen, online webkamery Os
Třeba takové ostružiny - objevit je můžete ještě během září, kdy si je snadno užijete v dezertech nebo koláčích. Vyzkoušejte tento lahodný hrnkový ostružinový koláč vylepšený tvarohem a křupavou drobenkou se skořicí.
Ostružiny jsou výborné ovoce, které se skvěle hodí do celé řady pečených i nepečených moučníků a dezertů. Použití je obdobné jako u dalších druhů drobného ovoce. Vybrali jsme pro vás lákavé dobroty z nabídky našeho receptáře.
Nejprve si připravíme ovoce - ostružiny v rendlíku svaříme s cukrem a trochou vody do hustší omáčky. Množství cukru přizpůsobíme kyselosti ovoce, ale cílem je mít omáčku trošku kyselejší, ne přeslazenou.
Máte rádi sladké ke kávě a nevíte co si připravit dobrého? Vyzkoušejte ostružinový koláč, který je velmi rychlý a snadný na přípravu. ...
Recept zazněl v Apetýtu s Marcelou Vandrovou v pátek 30. srpna.
Pokud vás trápí přebytek ostružin, nebo už jen zkrátka nevíte, kam tohle ovoce přidat, je čas na koláč s tvarohem a drobenkou! Ideální dezert nejen na neděli. Dokonale jemná tvarohová část perfektně sedí ke šťavnatým nakyslým ostružinám a...
Naše zahradní ostružina se obvykle na konci léta zblázní a začne plodit velké trsy obsypané černými ostružinami.
1. Do mísy prosejte 400 g hladké mouky. Přidejte ~ lžičky soli, ~ lžičky kypřicího prášku a 30 g třtinového cukru. Na kostičky nakrájejte 120 g studeného...