marináda na zvěřinu
Aktuální počasí Marina, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Marina září, říjen, online webkamery Marina
Podívejte se na aktuální počasí Marina a dlouhodobou předpověď počasí Marina. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Chorvatsku.
Zvěřina na grilu není u nás úplně obvyklou věcí. Takto upravené maso však může být pro chuťové pohárky dokonalým zážitkem. Ovšem důležitá je správná příprava i samotný postup při grilování.
Maso nakrájené na kostky naložíme a necháme přes noc odležet. Mimo to, že maso změkne a marináda potlačí specifickou vůni zvěřiny, marináda nám poslouží i na podlévání masa při dušení.
Grilování zvěřiny není složité, stačí znát pár triků, jak naložit zvěřinu, která marináda je nejlepší nebo jaká zvěřina na gril a patří a jaká naopak ne.
Marinády obecně (nejen na zvěřinu) se používají proto, aby zkřehčily a zjemnili maso. Marinády jsou kapaliny na bázi kyselin (nebo občas na bázi enzymů) nebo sypké pasty, které se používají k naložení masa.
Při marinování se různé druhy masa a ryb, ale také třeba houby nebo zelenina, nakládají do marinovací omáčky. Marinády mohou mít mnoho různých příchutí
Jediné, co zvěřině chybí k dokonalosti před samotnou úpravou, je trocha péče v podobě namoření. Je to celkem hračka, ale je třeba si vše dobře naplánovat a začít někdy i o pár dní dříve.
Zvěřina v jakékoliv úpravě patří mezi české kulinářské speciality. Pro grilování je nejvhodnější maso z kýty, hřbetu a svíčková.
Ju00c3u00addlo marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Ju00c3u00addlo marináda nejen na zvěřinu dle myslivce, které se vám budou snadno a rychle vařit.
Ať už je grilovací sezóna v plném proudu nebo zrovna připravujete maso na pánvi v kuchyni, marinády se hodí mít vždy po ruce. Marinády vyrábíme dle originálních receptur a bez konzervantů.