marináda s medem
Aktuální počasí Marina, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Marina září, říjen, online webkamery Marina
Podívejte se na aktuální počasí Marina a dlouhodobou předpověď počasí Marina. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Chorvatsku.
Neumíte si letní grilování představit bez dokonale marinovaného masa? Milujete marinády všech různých druhů a chutí a rádi s nimi experimentujete? V tom případě vás jistě bude zajímat, jak taková marináda vůbec vzniká a jak si můžete doma...
Kombinace medu a protlaku zajistí, že marináda bude na kouscích masa držet a rovnoměrně je dochutí.
Nabízíme šest televizních kanálů, mezi které patří ČT1, ČT2, ČT24, ČT Déčko, ČT art a ČT sport. Vysíláme 24 hodin denně. Zajišťujeme doprovodné služby včetně teletextu, elektronického programového průvodce i skrytých titulků.
Grilovací sezóna je v plném proudu. Také přemýšlíte, co výborného připravit pro ty nejbližší? Marinováním před grilováním zvýrazníme chuť a docílíme křehkého a šťavnatého masa, na které budou všichni ještě dlouho vzpomínat.
Tekutá marináda pivní medová usnadňuje přípravu grilovaných pokrmů. Skvělá kombinace hořkost piva a chuť medu. Balení vám vystačí na 0,6 kg masa.
Zkuste návod na přípravu marinády s medem pro úžasnou grilovačku: suroviny, postup výroby, servírování. Je to snadné, je to zdravé a je to dobré!
Med s pivem se hodí na kuřecí stehna nebo vepřové, medovo hořčičná marináda na kuřecí a lososa. Dejte k medu rajčatový protlak a máte směs na vepřová žebírka.
Nakládáte maso do piva, jogurtu či směsi koření? Vyzkoušejte naše recepty na modové marinády! Na kuře, žebírka, kachnu i lososa!
Medová marináda - recept: Med rozmícháme s citrónem, česnek utřeme se solí, všechno smícháme dohromady a marinujeme jakýkoliv druh masa - kuřecí, vepřové, žebírka...