marináda s medem
Aktuální počasí Marina, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Marina září, říjen, online webkamery Marina
Podívejte se na aktuální počasí Marina a dlouhodobou předpověď počasí Marina. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Chorvatsku.
Medová marináda - recept: Med rozmícháme s citrónem, česnek utřeme se solí, všechno smícháme dohromady a marinujeme jakýkoliv druh masa - kuřecí, vepřové, žebírka...
Nakládáte maso do piva, jogurtu či směsi koření? Vyzkoušejte naše recepty na modové marinády! Na kuře, žebírka, kachnu i lososa!
Vše smíchejte v míse s olejem. Bylinky nemusíte trhat ani krájet, stačí je tam ponořit celé. Maso v marinádě nechte alespoň dvě hodiny naložené.
Kombinace medu a protlaku zajistí, že marináda bude na kouscích masa držet a rovnoměrně je dochutí.
Vyzkoušejte tento recept a proměňte běžné grilování v nevšední gastronomický zážitek.
Med s pivem se hodí na kuřecí stehna nebo vepřové, medovo hořčičná marináda na kuřecí a lososa. Dejte k medu rajčatový protlak a máte směs na vepřová žebírka.
Recept na marinádu vhodnou na kuřecí maso či jinou drůbež, která nadchne všechny milovníky grilování.
Tekutá marináda pivní medová usnadňuje přípravu grilovaných pokrmů. Skvělá kombinace hořkost piva a chuť medu. Balení vám vystačí na 0,6 kg masa.
Zkuste návod na přípravu marinády s medem pro úžasnou grilovačku: suroviny, postup výroby, servírování. Je to snadné, je to zdravé a je to dobré!