nadívaný bůček
Podívejte se na aktuální počasí Nadi a dlouhodobou předpověď počasí Nadi. Nabízíme předpověď počasí také pro další města na Fidži.
Aktuální počasí Nadi, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Nadi září, říjen, online webkamery Nadi
Zábavný receptář pro domácí kuchaře i zkušené labužníky.
Nadívaný vepřový bůček je opět taková naše česká klasika, doslova do písmene prasečina (ať už si to přeberete jako od slova prase...nebo prostě že je to opravdu tučné a nezdravé až hanba, ale zároveň dobré.
Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme nadrobno pokrájené uzené maso,
Ještě lepší než klasický bůček s houskovým knedlíkem a zelím je přidat housku do nádivky a pečínku pak jíst s bramborovými knedlíky či bramborami a špenátem.
Vyzkoušejte recept na pečený bůček s křupavou kůrkou, nadívaný směsí slaniny, cibule, vajec a kaparů.
Nevejde-li se vám všechna nádivka do masa, přidejte ji asi půl hodiny před dopečením masa do pekáče vedle bůčku a společně dopečte. Je-li třeba, seberte nadbytečný tuk ze šťávy lžící nebo ještě povařte, aby se odpařila voda, nebo naopak...
Nadívaný vepřový bůček: vepřový bůček 1000g, veka 150g, vejce 3 kusy, mléko 200g, máslo 70g, kudrnka, muškát, sůl, mouka hladká 10g a vývar.
Tradiční pochoutka, která nikdy nezklame! Pečený nadívaný bůček je královským pokrmem české kuchyně. Šťavnaté maso s křupavou kůrkou, plněné...