nádivka recept
Aktuální počasí Nadi, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Nadi září, říjen, online webkamery Nadi
Podívejte se na aktuální počasí Nadi a dlouhodobou předpověď počasí Nadi. Nabízíme předpověď počasí také pro další města na Fidži.
Pět originálních receptů na velikonoční nádivku, které oživí Velikonoce
Patří nádivka i na vaši velikonoční tabuli? Recept je jednoduchý a výsledek velmi chutný. Vyzkoušejte klasiku s uzeným a s kopřivami, nebo verzi bez masa.
Velikonoční nádivka, známá také jako hlavička, sekanice či řežábek, je neodmyslitelnou součástí jarních svátků. Tradičně se připravuje na večeři o Bílé sobotě a s chutí se konzumuje také po skončení půstu na Velikonoční neděli.
Nádivka ze staršího pečiva se podává v mnohých rodinách jako příloha v průběhu celého roku, šikovní kuchaři či kuchařky ji dokážou připravit jenom tak mimochodem i bez receptu. Velikonoční nádivka by ale měla být jiná: jemnější, lahodnější...
Plánujete letos péct velikonoční nádivku, neboli hlavičku? Zkuste ji podle tohoto receptu! Se třemi druhy bylin, klobásou a slaninou chutná...
Receptů na ni je mnoho, i když základ zůstává stále stejný - starší pečivo, vejce, uzené maso a něco zeleného. Vyzkoušejte skvělou verzi podle sympaťáka Pavla Berkyho, který je známý tím, že jeho jídla nejen skvěle chutnají, ale také krásně...
Nejlepší amatérská pekařka vyráží na cesty po českém a moravském venkově, aby sesbírala unikátní recepty našich předků přímo od pamětnic a pamětníků.
Jak se dělá velikonoční nádivka? Jak dlouho péct nádivku? Jak na tu vegetariánskou? A co klasika s kopřivami? Klikněte a vychutnejte si skvělou nádivku!
Velikonoční nádivka se dá upéct na několik způsobů. Zkuste tu s kopřivami a dalšími bylinkami, anebo vás zaujme nádivka v podobě malých muffinů?